Четвер, 16.05.2024, 08:59
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 18 » 6 способів самомотивації...
22:00
6 способів самомотивації...
1 . Найважливіший момент самомотивації - це усвідомлення , що відразу нічого не вийде . Не буває так , що ти захотів - і ту ж годину отримав. Для цього потрібно пройти життєві етапи , пройти певний відрізок часу. Складність завдання залежить від складності поставленої мети , завзятості і знову-таки , мотивації . Будь-яка мета , проект і т.п. вимагає витрат часу і сил , усвідом це і будь готовий докласти ці сили . Тільки дія приносить результат. Ніякі роздуми , обговорення або сумніви результату не дають.

2 . Чи не обмежуй свої можливості. Не будуй плани , які можеш з легкістю виконати , інакше загублена інтерес до майбутніх планам. Схематично , мрія має бути планом , а не міражем . Ти свідомо ставиш собі рамки і їх дотримуєшся . Беручи великі / складні проекти / завдання , ти чиниш свій особистий кругозір , а за ним слід і придбання безцінного досвіду. Це те , що багато хто називає удачею , але випадковості не випадкові.

3 . Дійте швидко! Термін придатності початку реалізації нової ідеї - 3 дні. Знайте , що якщо ви не робите перших кроків на протязі 3 днів , то ви не здійсніть її ніколи . Кожна ідея - це можливість змінити щось на краще. Але лише одиниці використовують їх по- справжньому. Швидкі - частіше помиляються , але тільки так досягають вершин. Решта сидять і чекають наступної можливість , щоб знову її втратити.

4 . Бачення . Постарайтеся усвідомити - для чого вам те , що ви робите. Знати свою велику мету і слідувати до неї - ось те , що допоможе вам не розслаблятися , не дозволить загубитися , завжди буде вас стимулювати. У той же самий час , відстежуйте події власного життя і аналізуйте помилки. Одним словом , будьте готові в будь-який момент коригувати свій шлях . Найчастіше задавайтеся питанням : те, що я зараз роблю , наближає мене до моєї мрії ?

5 . При слабкому рівні самомотивації можна використовувати конкуренцію з самим собою або ж з конкурентами . Яка вигода від цього? - Досягти успіху в результаті і отримати дозу мотивації і бажання продовжувати. Кожна така перемога виробляє в мозку фермент, схожий з дією наркотику - викликає ейфорію , щастя і т.д. Ось чому люди , які " зробили себе самі " , рідко вживають наркотики , вони і так задоволені життям і собою.

6 . Займайся тим , що подобається ! Інакше рано чи пізно ( а скоріше рано , ніж пізно) тобі набридне. Бо головне правило будь-якого успіху - займатися улюбленою справою. Всі знають цю істину , але тільки одиниці застосовують . І в один момент часу фокусуйтеся на чомусь одному. Живіть цією справою , вкладайте в нього сили і душу. Тільки тоді процес буде приносити вам справжні результати.
Переглядів: 376 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz