Четвер, 16.05.2024, 12:10
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 18 » 7 причин посміхатися. Науковий підхід.
21:33
7 причин посміхатися. Науковий підхід.
Посмішка - сама легко розпізнавана емоція особи . Посмішка запускає певні процеси в мозку людини , активуючи зв'язок " мозок - тіло " . Це відбувається в лівій лобовій частці , яка відповідає за емоції щастя. Так чим корисна усмішка?

1 . Посмішка робить нас щасливими (навіть при поганому настрої ) .
Пам'ятаєш про зв'язок мозок - тіло ? Так от , звичайна посмішка посилає в мозок сигнал , що ми щасливі. А коли ми щасливі , організм починає виробляти різного роду ендорфіни , які піднімають настрій. Цей принцип був відкритий в 1980 -х роках і підтверджений цілим рядом досліджень . Але дослідження показують і зворотну сторону: насупившись , люди починають відчувати себе нещасливими .

2 . Посмішка робить щасливими оточуючих тебе людей.
Усмішка - заразлива. Дослідження показують , що досить побачити усміхненого друга або подругу , і людина мимоволі починає робити те ж саме. Забавно , правда? Коли хтось посміхається , він заражає хорошим настроєм інших людей. Усміхнений людина приносить щастя.

3 . Посмішка робить нас більш привабливими.
Ми звертаємо увагу на людей , які посміхаються. Існує фактор тяжіння : ми хочемо знати , хто і навіщо посміхається . Хмурість і гримаси відштовхують людей , а посмішка приваблює. Чарівна посмішка робить людину більш привабливим в очах представників протилежної статі. Тому , наступного разу , коли будете призначати побачення, не забудьте посміхатися. Це зробить вашу « половинку » більш щасливою , а вас - більш привабливими.

4 . Посмішка допомагає зняти стрес.
Посмішка допомагає позбутися втоми , зношеності і перевантаженість. Посмішка здатна зменшувати відчуття тривоги. Коли сигнали , що ми щасливі (навіть якщо це і не зовсім так ... в даний момент) , досягають мозку , організм , як правило , зменшує частоту дихання і серцевих скорочень . Зниження рівня стресу дуже благотворно позначається на здоров'я в цілому , так як в результаті знижується артеріальний тиск , поліпшується травлення і нормалізується рівень цукру в крові.

5 . Посмішка більш приваблива , ніж макіяж .
69 % відсотків людей вважають , що усміхнена жінка без макіяжу більш приваблива , ніж жінка без посмішки , яка використовує косметику. М'язи , які ми використовуємо , щоб посміхатися , підтягують особа , що робить людину молодше.

6 . Посмішка позитивно вляет на здоров'я.
Посмішка допомагає імунній системі працювати краще. Коли ви посміхаєтеся , ви більш розслаблені. Цілий ряд досліджень доводить благотворний вплив сміху на здоров'я людини , в т.ч. і те , що сміх схожий з міні- тренуванням , в результаті чого спалюється жир і поліпшується рельєф м'язів преса. Сміх також покращує кровообіг , знижує рівень цукру в крові , зменшує рівень стресу і покращує сон. Він також здатний підвищувати в організмі рівень антитіл , що борються з інфекціями і поліпшують роботу імунної системи.

7 . Посмішка робить вас успішніше.
Усміхнені люди виглядають більш впевнено. Одягніть посмішку на збори і зустрічі , і люди будуть реагувати на вас по -іншому. Згідно з дослідженнями , опитані схильні вважати , що такі люди більш привабливі, впевнені в собі , порядні і рішучі.
Переглядів: 355 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz