Четвер, 16.05.2024, 10:22
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 18 » 8 способів як зробити більше , роблячи менше.
22:07
8 способів як зробити більше , роблячи менше.
1 . Не ходити на деякі зустрічі. Наради , збори, зустрічі - це просто криниця витраченого часу більшою мірою непродуктивно. Так що треба від чогось відмовлятися , або спробувати щось поміняти « в конструкції».

2 . Говорити «Ні». Це моє улюблене - нелюбиме . Нелюбиме - тому що говорити «ні » складно , улюблене - бо допомагає економити купу часу.

3 . Не робити зайвої роботи . Здається, що тут ще це зроблю , виявлю ініціативу - і всі будуть задоволені. Ага , як би не так . Мало того , що ініціатива карається , так ще й виявиться , що це було зовсім не те , що потрібно. Так що кожен раз , роблячи щось ще , варто подумати - може воно зайве?

4 . Реалістичність планів і кінцевих термінів . Найчастіше ми намагаємося « впихнути невпихуемое » в короткий відрізок часу. І коли усвідомлюємо , що воно таки не влазить , починаємо намагатися його закінчити на шкоду собі , своїм бажанням , та й в принципі можливостям. А чому б просто не відкласти ? Перенести термін трохи далі ? Навряд чи хтось сильно постраждає.

5 . Прибрати всі відволікаючі чинники. Я не кажу про колег , телевізорі або чомусь іншому вже майже « раритетному ». Йдеться про твітерах , Фейсбук , а ще про тоннах пошти , яка приходить кожну хвилину . Відключати від Інтернету - і працюємо тільки для себе. Повірте , продуктивність виростає не те що в 2 рази , а значно більше. Хтось може заперечити , що приходять листи - не відволікають . Але я знаю , що багато хто, навіть виділивши окремий час на прочитання пошти , якщо бачать нотифікацію про прийшов листі , будуть вмирати від цікавості , поки не прочитають лист . І це відволікаючий фактор.

6 . Список завдань. Якщо в нього потрапляють тільки потрібні дії , то зайві завдання не будуть відволікати.

7 . Робити перерви . Тут великий привіт помідорової техніці. Все-таки якщо ви ось вже 2 години без перерви б'єтеся над однією і тією ж завданням , то до кінця другої години ваша продуктивність падає , і чим далі , тим більше вона буде падати.

8 . Боротьба з прокрастинація . Іноді краще посидіти 5-10 хвилин нічого (абсолютно нічого !) Не роблячи , не думаючи , і дуже скоро совість заговорить - і дуже захочеться швиденько щось зробити.
Переглядів: 423 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz