Четвер, 16.05.2024, 18:15
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Чому в житті трапляються чорні смуги ?
04:27
Чому в житті трапляються чорні смуги ?
Думки - двигун успіху
Для того , щоб забути про чорні смугах життя , потрібно проаналізувати свої думки. Чи думаєте Ви про погану погоду , неприємною зустрічі , грубому телефонному дзвінку ? Безумовно . І , готові посперечатися , ці думки досить сильно затьмарюють Ваш настрій , а надалі - і самопочуття. Всі ці дрібниці є лише невеликими намистом у Вашому намисто чорних смуг. Підіб'ємо підсумок : чим більше Ви думаєте про сумне , тим сумніше стає , і тим швидше Ви наближаєте до себе чорні смуги.

Існує єдиний метод побороти чорні смуги життя - перевести всі свої думки в позитивне русло. Коли у Вашому житті з'явиться неприємність , повторюйте про себе , а ще краще вголос : «Я вдячний життя за цей урок , за те , що життя так прихильна до мене і моїм близьким ». Повторюйте це до тих пір , поки розум не перестане протестувати і повірить у це . Будьте впевнені , після цієї події складуться таким чином , що неприємності забудуть шлях до Вашого дому.

Формулюйте мети і творіть успіх
Не існує щасливих нецелеустремленно або нетворчих людей. Тільки ті люди , які не встигають сумувати і думати про погане живуть в гармонії з білою смугою. Чому ? Просто ці люди дуже зайняті корисними справами , формулюванням цілей і , зрештою , їх досягненням. Якщо Вам важко поставити мету , ретельно подумайте : невже у Вашому житті немає того , до чого Ви прагнете? Відкиньте всі сумніви і страхи - це справжні гальма успіху. Будьте впевнені у своїх силах , мрійте , кидайте займатися тим , що Вам неприємно !

І не забувайте любити людей. Неважливо , буде ця людина Вам приємний або навпаки , буде дратувати і здаватися нестерпним. Намагайтеся знайти в людях щось позитивне , щось цікаве , щось рідне. Тільки в такому випадку люди будуть любити Вас , а значить , Ви будете відчувати себе сильним , повним віри і бажання все змінити у своєму житті.

Зебра або веселка?
І врешті хочеться відкрити таємницю: життя - не зебра , життя - веселка. У ній кожна смуга різного кольору , а кожна подія наповнене новими фарбами. Не бійтеся користуватися це палітрою !
Переглядів: 438 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz