П`ятниця, 17.05.2024, 00:52
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Уроки оптимізму...
04:21
Уроки оптимізму...
Різниця між оптимістом і мрійником в тому , що мрійник сподівається на краще , а оптиміст планує і здійснює свої мрії. Існує думка , що якщо стати оптимістом , життя налагодиться . Що ж, перевіримо .

Урок 1 . мислимо оптимістично

Міркуйте в позитивному ключі , переконуйте себе у власному всемогутності . Якщо ви повірите в себе - ви приречені на успіх.

Урок 2 . Кажемо « Ні! » Скепсису

Багато людей думають не так , як ви. Багато людей втручаються в життя з порадами і надмірно скептичною оцінкою. Слухайте себе , рухайтеся до своєї мети.

Урок 3 . будемо чесними

Не носіть маски , не говоріть неправди , ставитеся до людей відкрито. Незважаючи на існуючу оману , відвертість і правда завжди високо цінуються.

Урок 4 . Віримо в хороше

У будь-якому людині присутні і позитивні , і негативні риси характеру. Намагайтеся помічати позитивні якості, і через деякий час ви помітите , що люди змінилися в кращу сторону. Так само слід чинити зі складними ситуаціями . У всьому шукайте позитивні сторони.

Урок 5 . Готуємося до труднощів.

Оптимізм не захистить вас від негараздів . У будь-якому випадку вам доведеться зіткнутися з тими чи іншими неприємностями. Однак якщо мислити оптимістично , труднощі лише загартовують нас , а це - добре.

Урок 6 . Робимо роботу над помилками

Немає в світі людини, яка не стаківался б з невдачами і не робив помилки . Більшості людей хоча б раз у житті відмовили , багатьох підводили. Успіх не приходить сам по собі. Історія успіху - це історія безлічі провалів. Просто вчіться на помилках , виймайте користь з будь-якої катастрофи .

Урок 7 . Стаємо потрібною людиною

Насправді важливо не те , чого добився людина , а те, наскільки необхідний він іншим людям. Саме в цьому полягає цінність , саме до цього потрібно прагнути в першу чергу.

Урок 8 . мотивуємо себе

Без мотивації всі попередні уроки безглузді. Потрібна справжня мотивація , а не помилкові цілі . Прислухайтеся , заради чого ви живете , і досягнення мети виявиться не таким вже далеким.

Урок 9 . Підходимо до оптимізму комплексно

Мало одного оптимістичного погляду на життя. Набагато краще паралельно самовдосконалюватися , розвивати свої професійні анавикі , піклуватися про своє здоров'я і зовнішньому вигляді.

Урок 10 . Робимо оптимізм своєю другою натурою

Зробивши оптимізм своєю звичкою , ви навчитеся часто щиро і відкрито посміхатися , бути вдячними за все. І якщо навіть ви не станете успішним , то точно станете щасливим.
Переглядів: 416 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz