Четвер, 16.05.2024, 19:39
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Вісім причин радіти життю...
04:17
Вісім причин радіти життю...
Щоб кожен новий день приносив тільки радість причин багато. Для цього потрібно всього переосмислити цінності і поглянути на світ навколо іншими очима. Джерелами радості життя можуть бути різні речі і їх список у кожного індивідуальний.

1 . Любов . У будь-якому віці ви можете бути коханими і любити самі. Любов не залежна від соціального статусу , розміру гаманця та інших причин . У житті будь-якої людини є інша людина , кого людина любить гаряче і щиро . Це може бути хлопець чи дівчина , дружина або чоловік , батьки , діти або друзі. Наявність коханого - це і є найголовнішою основою для радості в житті.

2 . Улюблена справа . Всі люди мріють , мають інтереси та захоплення , будують плани. Коли людина займається своєю улюбленою справою , він відчуває радість і задоволення. Для одних - це улюблена діяльність , а для інших - читання улюбленої книги або журналу , перегляд улюбленого фільму і т.д.

3 . Сім'я . Одним з головних причин радіти і насолоджуватися життям може стати міцна та дружна сім'я. Кожна людина може створити союз з коханою людиною , народити дітей , насолоджуватися затишком і радіти життю.

4 . Гроші . Всупереч розхожій думці , що гроші - зло , гроші є джерелом щастя і радості. За гроші можна купити багато того , що принесе в життя насолоду і задоволення. До них відносяться : модний одяг , красива взуття , дорогі машини , відвідування ресторанів і клубів , смачна їжа і багато іншого. Також сюди можна віднести можливість поїхати в будь-яку країну , робити дорогі і гарні подарунки собі чи коханим людям . Навіть при скромних доходи можна отримувати велике задоволення від покупок.

5 . Подорожі . Подорожувати можна в будь-якому віці і при будь-якому фінансовому становищі. Якщо немає можливості відвідувати Європу , то можна відвідувати інші місця вашої країни , області та міста . Багато місць з красивою природою і чистим повітрям , просто купите надувні човни і сміливо вирушайте знайомитися з місцевими красотами. Подорожі приносять масу позитивних емоцій і радості!

6 . Хобі. Воно приносить людям захопленим величезне задоволення . Якщо його у вас немає - обов'язково заведіть власне хобі ! Подумайте , що б вам хотілося робити або до чого більше лежить душа . Іноді саме звичайне хобі може стати джерелом основного доходу або перерости в серйозний бізнес. Це все індивідуально , головне, щоб хобі приносило вам радість !

7 . Тварини. Якщо ви поки не завели собі пухнастого друга - обов'язково зробіть це! Ви навіть не уявляєте собі , наскільки круто зміниться ваше життя . Тварини люблять і дружать безкорисливо , лікують людей , допомагають розслабитися. Можете просто сходити в зоопарк або , на крайній випадок , подивіться в інтернеті смішні відео за участю тварин - отримаєте багато свіжих вражень і заряд позитивної енергії!

8 . Свята. Якщо у вас накопичилася втома і роздратування , хочеться розслабитися і відпочити душею і тілом , то влаштуйте вечірку будинку або сходіть в клуб . Смачні страви , вино , погляди протилежної статі і гучна музика зроблять свою справу ! Отримайте нові враження і масу задоволення! Свята - це атмосфера радості та позитиву .
Переглядів: 453 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz