Четвер, 16.05.2024, 17:32
Сайт психолога Лазурко Мар'яни Михайлівни
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Моя програма
Погода
Погода у Глибокій
Афоризми
Наше опитування
Що Вам приносить радість у житті?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » ЖИТТЄВО ВАЖЛИВІ ПОРАДИ , ПРО ЯКІ ВСІ МОВЧАТЬ.
03:20
ЖИТТЄВО ВАЖЛИВІ ПОРАДИ , ПРО ЯКІ ВСІ МОВЧАТЬ.
За останні кілька років я зрозумів наскільки колосально важливих речей прямо на власному досвіді. Вони не позбавлять тебе від проблем відразу ж , цілком і повністю і до кінця днів твоїх , але хоча б допоможуть тобі щільніше триматися на ногах і залишатися більш адекватною людиною .

1 . Якщо тобі щось не подобається - міняй

Нам часто кажуть: « Це треба пережити » або « Всі устаканиться ». Це все тому , що люди думають , ніби через якийсь час виселення неминуче дізнається , що їм сумно, і щось з цим зробить . На жаль , всесвіт взагалі нічого про тебе не знає і ніколи не дізнається - можливо , у цього масиву простору навіть і свідомості - то немає.

А якби й було? Ти - всього лише горошинка з плоті і крові , що стоїть на купці бруду серед мільярдів інших копошаться горошин . Це звучить жорстоко , однак не можна чекати, що все ось так одного разу само собою візьме і зміниться - чому воно повинне ? Назви хоча б одну причину . Звичайно, відразу кинути свою жахливу роботу , переїхати кудись в Карелію , на прекрасний північ , порвати свої нікчемні відносини, де й сліду не залишилося від любові - це не дуже розумно : не треба перевертати життя з ніг на голову за 24 години. Спробуй приймати невеликі рішення , які в довгостроковій перспективі зроблять тебе щасливішим.

2 . Не треба займатися спортом лише заради статусу в соцмережах: займайся , тому що це корисно

Стрес може виявлятися по -різному , в тому числі і дуже неприємними способами. Якщо ти не будеш позбавлятися від цього стресу , одного разу неминучий вибух. Перевірено електронікою.

У світі, де люди надто поспішають зняти свої кубики на пресі , які відображаються у дзеркалі їх ванній , не гріх думати , що фізичне навантаження - прерогатива таких ось фітнес- фріків . Однак іноді кращий спосіб позбутися від стресу - вигнати його разом з потом.

Через стрес ми починаємо хвилюватися , переживати , в тілі з'являється адреналін. Вправи допомагають знайти цьому адреналіну краще застосування , замість того щоб просто збирати всередині себе напругу . Пробіжка з ранку або за вечір не позбавить тебе від стресу повністю , але все ж як-не полегшить твою долю .

3 . Ти - це не твоя робота , вистачить пектися про соціальний статус

З роботою нині туго . Напевно , завжди було туго , але завжди я не жив , тому стверджувати не беруся. Так от , влаштуватися на круту роботу складно, та й на більш-менш пристойну теж складно . Тому кожен , кому це вдалося , вважає цей факт гідним захоплення . Ніяких проблем , за винятком однієї : постійно порівнювати своє становище з чужими успіхами - не сама доброчинна для твоєї самооцінки затія. Це не надихне тебе на змагання - швидше навпаки , геть позбавить мотивації .

Марити успіхом , безперечно , погано. Та й взагалі , успіх не обов'язково повинен мати відношення до твоєї роботи . Якщо ти будеш переконувати себе , що кар'єра визначає все твоє життя , ти неминуче почнеш переживати , що ні реалізуєш весь свій потенціал. Важливо мати хорошу роботу , за яку платять хороші гроші - принаймні для більшості людей , але це не єдина найважливіша річ у світі .

4 . Не переживай , що неефективно використовуєш свій вільний час

Ніколи не можна недооцінювати важливість абсолютно - нічого -ні -діяння . Занадто часто ми намагаємося витратити вільний час найбільш ефективно , вичавити з нього самий максимум і ні секунди не витратити « даремно ».

Не треба так . Не треба звинувачувати себе , якщо кожну секунду свого життя ти не зайнятий якоюсь фігньою , що не створюєш якусь фігню або не отримуєш безцінні спогади про якусь фигне . У деякі дні можна і полінуватися - полежати , посидіти , почитати , залипнути в шоу про екстрасенсів.

Не має значення , як сильно тобі подобається твоя робота і наскільки ти нездатний відключити думки про неї - просто дозволь собі розслабитися , відкласти все в сторону і навіть іноді побути нечепурою . А що , маєш право .

5 . Здорове харчування - це добре , але іноді дати слабину - це ще краще

Коли я читаю різні дієтичні рекомендації , вони все здаються мені схожими на якийсь чернечу обітницю або навіть покарання : ти повинен відмовитися від задоволень бренной плоті , перестати їсти все , що любиш , і замість цього налягти на салат. Але ж якщо ти будеш їсти одну зелень , ти ж автоматично не станеш щасливим ?

Алкоголь , від якого тобі порекомендує відмовитися будь-який лікар , у короткостроковій перспективі діє набагато краще салату , хоча в довгостроковій і руйнує організм. Причина в тому , що він розслабляє відразу ж , коли ти його вип'єш , але якщо ти знаходишся під тиском , то можеш злетіти з котушок.

Якщо ти сядеш на дієту, що складається лише з гречки , яблук і кефіру , ти не станеш щасливішим. Тобі потрібні речі на зразок алкоголю , які відвернуть тебе хоча б від думок про неминучу смерть . А ще тобі потрібен шоколад , споживання якого стимулює вироблення нейромедіаторів , які допомагають знижувати стрес. Тобі потрібна кава , тому що він бадьорить і володіє відмінним смаком . Досить будувати з себе супермена .
Переглядів: 435 | Додав: Maryanka) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Годинник
Пошук
Мої презентації
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Святкування
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz